Morning sunrise over cornfield2

BUREAU VERITAS LA FASTMARKETS GRAIN and OILSEEDS MENA 2023

Iun. 27 2023

Echipa Bureau Veritas a fost alături de experții internaționali în agricultură, pe 21 și 22 iunie, la a  6-a ediție a evenimentului Fastmarkets Grain and Oilseeds MENA 2023.

Săptămâna trecută, pe 21 și 22 iunie 2023, Bureau Veritas a participat la cea de-a 6-a ediție Fastmarkets Grain and Oilseeds MENA - evenimentul în cadrul căruia experții de top din industrie dezbat oportunitățile de diversificare a surselor de aprovizionare și toate cele mai recente știri din industria comerțului cu cereale.

În cadrul evenimentului din Cairo s-au întâlnit reprezentanți ai sectorului public, de cel mai înalt nivel și factori de decizie politică, printre care: trei miniștrii ai agriculturii, doi ambasadori și variate agenții de achiziții (OAIC, TMO și GASC). De asemenea, printre invitați s-au numărat peste 10 lideri din domeniul achizițiilor care activează pentru producători de renume de făină, furaje, ulei vegetal și biocombustibili, care operează în țările UE, regiunea Mării Neagre și MENA.

Grupul Bureau Veritas a fost reprezentat la această conferință de domnul Thilo Fiedler,  în calitate de Vice President Global Agricultural Service Line  și de domnul Nicolae Vasile, în calitate de Central, South & East Europe Commodity - Agri Sales & Operations Development Manager.

BV la  Fastmarkets Grain & Oilseeds MENA 2023

banner with a field and text  Fastmarkets Grain & Oilseeds MENA 2023
  • Image
    Thilo Fiedler,  în calitate de Vice President Global Agricultural Service Line  și de domnul Nicolae Vasile, în calitate de Central, South & East Europe Commodity - Agri Sales & Operations Development Manager la FASTMARKETS GRAIN & OILSEEDS MENA
    Fastmarkets Grain & Oilseeds MENA 2023 speakers

Conferința a început cu întâmpinarea delegaților, urmată imediat de discursul Consilierului Superior al Ministerului – GASC, domnul No'omani Nasr No'omani. Încă din primele momente ale conferinței au fost împărtășite și discutate cele mai recente tendințe legate de securitatea alimentară și nutriție în regiunea MENA. Ca și în prima zi, a doua zi a conferinței a continuat cu alte discuții pe tema piețelor de grâu și ulei vegetal. Cele două zile ale conferinței internaționale s-au încheiat cu succes, reușind să aducă față în față principalii jucători cheie la nivel global și local cu speakerii experți în domeniu.

Image
Portrait Nicolae VASILE - Bureau Veritas Central, South & East Europe Commodity - Agri Sales & Operations Development Manager

Împreună cu Thilo Fiedler, am reprezentat Bureau Veritas la cea de-a 6-a ediție a Fastmarkets Grain and Oilseeds MENA din Cairo, care a avut loc pe 21 și 22 iunie. Prin această prezență, s-a demonstrat încă o dată că Bureau Veritas este partenerul de încredere al tuturor părților implicate, în special al principalilor stakeholderi locali și internaționali din agricultură.

Nicolae VASILEBureau Veritas Central, South & East Europe Commodity - Agri Sales & Operations Development Manager

Fastmarkets Grain & Oilseeds MENA este evenimentul internațional  unde experții de top din industrie dezbat oportunitățile de diversificare a surselor de aprovizionare și toate cele mai recente știri din comerțul cu cereale.