BUREAU VERITAS LISTAT ÎN S&P GLOBAL SUSTAINABILITY YEARBOOK 2024

News

BUREAU VERITAS LISTAT ÎN S&P GLOBAL SUSTAINABILITY YEARBOOK 2024

Feb. 16 2024

Bureau Veritas este mândru și onorat să fie listat în S&P Global Sustainability Yearbook 2024, în Top 1% S&P Global CSA Score în secțiunea serviciilor profesionale.

Sustenabilitatea este încorporată în cultura, strategia și întreg modul de organizare și funcționare a companiei noastre.  Ne-am angajat să modelăm o lume mai bună prin acțiuni responsabile prin contribuția zilnică la modelarea unui loc de muncă mai bun, a unui mediu mai bun și a unor practici de afaceri mai bune. 

Despre S&P Sustainability Yearbook

S&P Sustainability Yearbook recunoaște companiile, grupate în funcție de industrie, care au demonstrat o sustenabilitate corporativă puternică. Pentru a fi listate în S&P Sustainability Yearbook, companiile sunt selectate pe baza scorului lor din S&P Global 2023 Corporate Sustainability Assessment sau CSA Score. Acestea trebuie să se încadreze în primii 15% din industria lor. De asemenea, trebuie să obțină un scor global de sustenabilitate S&P în limita a 30% din companiile cele mai performante din industria lor. 

Modelăm o lume mai sustenabilă

În 2023, Bureau Veritas a fost clasată printre cele mai performante companii din Dow Jones Sustainability Indices pentru al cincilea an consecutiv. Bureau Veritas s-a clasat pe primul loc în S&P Global Corporate Sustainability Assessment (CSA) pentru categoria Professional Services Industry - care cuprinde sectorul TIC - cu un scor de 83/100, din 168 de companii. Descoperă mai multe premii și nominalizări obținute de Bureau Veritas