Alexandru Vidu

News

Bureau Veritas recertifică SafeGuard hipermarketurile cora

Dec. 17 2021

Comunicat de presă,

București

17 Decembrie 2021

Bureau Veritas a reȋnnoit certificarea Safeguard acordată hipermarketurilor cora anul trecut, confirmând astfel implementarea măsurilor de combatere a răspândirii Coronavirusului, în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, ale Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor și ale autorităților din România.

Recertificarea a presupus verificarea tuturor proceselor operaționale ale cora – de la recepția mărfurilor până la plasarea în magazin.

„Ne bucură faptul că am trecut și acest proces de recertificare pentru că ne străduim să ne desfășurăm activitatea în cele mai bune condiții, iar siguranța clienților și a angajaților sunt o prioritate. Rămânem în continuare vigilenți și credem că avem deja experiența ultimilor doi ani pentru a aborda cu responsabilitate și pragmatism pandemia a spus Cristina Mihalcea, Manager Calitate Operațional la cora.

„Misiunea Bureau Veritas, este, de 200 de ani, să modelăm o lume a încrederii. Eticheta Safe Guard răspunde exigențelor noii normalități a societății în care trăim, în ceea ce privește sănătatea, siguranța și igiena. Acest serviciu se înscrie în inițiativa noastră globală, care cuprinde o suită de soluții care asigură reluarea în siguranță a activității in toate domeniile de business.” a declarat Alexandru Vidu, CEO Bureau Veritas România.

Dintre măsurile anti-Covid-19 în vigoare în hipermarketurile cora amintim: obligativitatea purtării măștii faciale, amplasarea de termoscanere, amplasarea de dispensere cu dezinfectanti pentru igienizarea mâinilor, protejarea casierilor si clientilor prin panouri despartitoare de plexiglas, sesiuni zilnice de igienizare a magazinelor.

Pentru reducerea timpilor de așteptare, cora a instalat în hipermarketurile sale case self-scan, unde clienții își scanează singuri produsele și efectuează plata.

Despre cora România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează în prezent 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse. În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, Food Panda și Tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute. Aplicaţia cora oferă consumatorului o experienţă îmbogăţită în magazine, o mai bună organizare a listei de cumpărături și beneficii de fidelitate. Pe lângă asigurarea de produse și servicii de calitate la prețuri accesibile pentru clienți, cora România se implică în proiecte de educație și sănătate în comunitățile din care face parte. Pentru a rămâne conectat la noutățile și ofertele cora puteți descărca gratuit aplicația cora din App Store şi Google Play, accesa site-ul cora.ro sau urmări conturile oficiale ale brandului pe rețelele sociale: Facebook, YouTube, Instagram, Linkedin, precum și pe cel al CEO cora România, Thierry Destailleur, pe  Linkedin.