Press release

Bureau Veritas România anunță semnarea unui parteneriat strategic cu Skyline Drones

Feb. 25 2022

Bureau Veritas România are plăcerea de a anunța semnarea unui parteneriat strategic cu Skyline Drones.

Tehnologia dronelor se dovedește a fi un adevărat agent de schimbare într-un număr tot mai mare de domenii și industrii. Având în vedere acest aspect, Bureau Veritas România și Skyline Drones colaborează pentru a depăși limitările metodelor tradiționale și pentru a oferi servicii profesionale de inspecție și monitorizare.

Cu un set de obiective comune, acest parteneriat va sprijini integrarea serviciilor oferite de ambele părți pentru a crea următoarea generație de servicii specializate de inspecție și monitorizare utilizând drone.

Împreună oferim alternative pentru metodele tradiționale, care necesită efort ridicat din punct de vedere al forței de muncă, și abordăm provocările strategice și operaționale. Inspecțiile utilizând drone deschid noi orizonturi, economisesc timp și efort și oferă precizie ridicată.

Skyline Drones are la dispoziție drone specializate pentru inspecții industriale, know-how și piloți certificați care, împreună cu cunoștințele tehnice și inspectorii cu experiență de la Bureau Veritas, se completează reciproc și oferă clienților:

 • Soluții profesionale complexe
 • Timp redus de inspecție, cu până la 90%
 • Costuri reduse, între 50% și 90%
 • Timp de nefuncționare redus
 • Siguranță sporită, prin limitarea intervenției umane
 • Acces facil la înălțime, în spații restrânse și greu accesibile
 • Date de calitate ridicată și eficiență crescută
 • Imagini close-up cu un grad ridicat de detaliu
Skyline Drones 1
Image
Alexandru Vidu
Alexandru
Vidu

Europe Black Sea District Chief Executive

Bureau Veritas România

Introducerea noilor tehnologii în activitățile de testare, inspecție și certificare reprezintă una dintre direcțiile strategice de dezvoltare globală pentru Bureau Veritas. Am remarcat o creștere clară pentru inspecțiile și monitorizările vizuale cu drone în multe dintre industriile în care Bureau Veritas oferea deja alte tipuri de servicii de terță parte.
Parteneriatul cu Skyline Drones, una dintre companiile de top în România în domeniul scanărilor aeriene UAV, reprezintă o inițiativă firească prin care rămânem alături de clienții noștri cărora, așa cum i-am obișnuit, le oferim soluții inovatoare de verificare a asseturilor, cu o eficiență sporită, dar cu o reducere a costurilor și a timpului de livrare.
Ciprian
Iorga

General Manager

Skyline Drones

Inspecția cu ajutorul dronelor, care utilizează vehicule aeriene fără pilot (UAV), devine rapid metoda preferată de inspecție și monitorizare vizuală într-o gamă largă de industrii. Inspecția aeriană cu ajutorul dronelor este cea mai sigură alternativă la orice metodă clasică de monitorizare și inspecție vizuală, cu personal de la sol și tot mai multe companii digitalizate încep să realizeze și să înțeleagă avantajele includerii inspecției cu ajutorul dronelor în bugetele lor anuale.
Sunt încântat de acest parteneriat cu Bureau Veritas și acesta este încă un exemplu pentru ceea ce este posibil atunci când organizații cu competențe complementare și viziune comună se reunesc.

Bureau Veritas lucrează împreună cu Skyline Drones în diferite tipuri de operațiuni, cum ar fi:

 • Ultrasonic Thickness Measurements (UTM) pentru inspecții NDT în zone industriale;
 • Inspecții în spații închise;
 • Tururi virtuale 360o de interior;
 • Inspecții de infrastructură, în special în spațiile greu accesibile;
 • Digital twin și modele 3D pentru digitalizarea activelor și analize detaliate;
 • Inspecții de structuri mari, cu identificarea vizuală și termală a defectelor;
 • Măsurători LiDAR;
 • Analiza zonei prin explorare aeriană și monitorizarea progresului în construcții,

Progresele tehnice continue în domeniul dronelor, lasă loc pentru oportunități nelimitate de dezvoltare a serviciilor.

Skyline Drones 2

DESPRE BUREAU VERITAS

Fondată în 1828, compania Bureau Veritas este lider global în testare, inspecție și certificare (ICT), oferind clienților săi servicii de înaltă calitate pentru a-i asista pe toată durata de viață a activelor, produselor și infrastructurii lor, ajutându-i totodată să asigure calitatea, reducerea costurilor, creșterea productivității și să promoveze o cultură mai responsabilă și mai sustenabilă.

Ca partener de încredere, Bureau Veritas oferă soluții inovatoare care merg dincolo de simpla demonstrare a respectării și alinierii conformității cu reglementările și standardele în vigoare, reușind totodată să reducă considerabil riscurile prin îmbunătățirea performanței și promovând dezvoltarea durabilă. Bureau Veritas este recunoscut și acreditat de marile organizații naționale și internaționale din lume.

DESPRE SKYLINE DRONES

Cu o prezență puternică în Europa de Est și în zona Balcanică, Skyline Drones a devenit un jucător cheie în industria serviciilor de scanare aeriană cu ajutorul dronelor. Cu investiții de peste 500.000 € în tehnologie de vârf, dispune de o flotă de drone completă și toate tipurile de senzori (RGB, IR, Ultrasonic, LiDAR, Gaz, Multispectral, Super-zoom).

Cu piloți certificați, care au efectuat > 1.000 de misiuni și > 15.000 de ore de zbor în total,  Skyline Drones a finalizat peste 150 de proiecte complexe în agricultura de precizie, petrol și gaze, energie regenerabilă, utilități, precum și în sectorul de construcții civile și industriale.

Anunț parteneriat Bureau Veritas - Skyline Drones

Contacts