Purple Night Romania - BV x Vastint

News

Bureau Veritas 

și Vastint răspândesc culoarea mov 

 

Dec. 4 2023

Bureau Veritas și Vastint s-au alăturat inițiativei Purple Night România și au celebrat Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități prin iluminarea clădirilor de birouri din cadrul Timpuri Noi Square.

Contribuind la creșterea gradului de conștientizare și la promovarea incluziunii celor aproape 1 milion de persoane cu dizabilități din România, Bureau Veritas și Vastint au iluminat în violet complexul de birouri de pe Splaiul Unirii, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. În data de 3 decembrie, ora 17:00, clădirile TN Office 1 și 2 au răspândit culoarea mov către locuitorii Bucureștiului, luminând la unison cu alți susținători ai campaniei Purple Night Romania.

 

În același timp, companiile care activează în cadrul Timpuri Noi Square au fost încurajate să îmbrățișeze această inițiativă la rândul lor. În perioada 17 – 29 noiembrie, pe ecranele din recepția celor patru clădiri de birouri a fost difuzată o campanie de informare internă și de promovare a inițiativei lansate cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Marcată anual la data de 3 Decembrie, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi a fost stabilită de către Adunarea Generală a ONU în 1992, iar culoarea mov simbolizează solidaritatea cu această cauză. Companiile publice și private, organizațiile non-profit și instituțiile de stat pot alege să sprijine comunitatea persoanelor cu dizabilități și să transmită un mesaj de suport alăturându-se campaniei dezvoltate de Romanian Diversity Chamber of Commerce.

Despre Bureau Veritas
Bureau Veritas este lider mondial în servicii de inspecție, verificare a conformității și certificare. Din 1828 și până în prezent, BV își sprijină clienții în reducerea riscurilor și îmbunătățirea performanței în termeni de calitate, sănătate, siguranță, protecția mediului și responsabilitate socială. 


Despre Vastint și Timpuri Noi Square
Vastint este o organizație internațională imobiliară cu peste 30 de ani de experiență. Pilonii de la baza operațiunilor companiei sunt reprezentați de dezvoltarea de proprietăți imobiliare comerciale și rezidențiale, pentru un management activ continuu. Activitățile Vastint se desfășoară în diferite țări din Europa. 
Timpuri Noi Square este un nou pol urban, dinamic și amplasat în centrul orașului, oferind un mediu interactiv și prietenos. Fiind unul dintre cei 5 poli urbani cheie care traversează centrul Bucureștiului, Timpuri Noi Square servește atât ca spațiu de lucru, petrecere a timpului liber și locuire, toate acestea integrate într-un mediu mixt.


Despre Purple Night Romania și Romanian Diversity Chamber of Commerce
Campania Purple Night Romania (PNR) este un apel la acțiune lansat de Romanian Diversity Chamber of Commerce în fiecare an și dedicat celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.
Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC) este o organizație non-profit care promovează principiile diversității și incluziunii în comunitatea de afaceri din România și sprijină dezvoltarea economiei românești, prin implementarea unei mai mari diversități și incluziunii.