BUREAU VERITAS VIZEAZĂ O SCHIMBARE RADICALĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE DEZVOLTAREA ȘI RENTABILITATEA ACȚIONARILOR

News

BUREAU VERITAS VIZEAZĂ O SCHIMBARE RADICALĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE DEZVOLTAREA ȘI RENTABILITATEA ACȚIONARILOR

Mar. 25 2024

Pe 20 martie 2024, Bureau Veritas a găzduit Ziua Piețelor de Capital, în cadrul căreia Grupul și-a prezentat strategia și ambițiile financiare pentru 2028:

 • O nouă viziune centrată pe client, pentru a fi partenerul preferat datorită excelenței și serviciilor de sustenabilitate dedicate clienților.
 • Noua strategie LEAP I 28 pentru a oferi o schimbare radicală în creștere și performanță, construită în jurul a trei piloni: portofoliu, performanță și personal, cu sustenabilitatea în centrul său: 

   - Strategie activă de gestionare a portofoliului concepută pentru a spori pozițiile de lider prin creștere organică, creștere M&A accelerată și gradarea portofoliului;

  - Programe de performanță care identifică beneficii semnificative de eficiență și productivitate derivate din pârghia operațională, scalabilitatea funcțională și inovația;

  - Un model evoluat de personal, valorificând cunoștințele și expertiza adânc înrădăcinate ale Grupului pentru a instrui și dezvolta competențele strategice necesare dezvoltării viitoare;

  - Rămânând fidel scopului de Modelare a Unei Lumi a Încrederii prin asigurarea unui progres responsabil, Bureau Veritas va fi pe deplin angajat pentru a-și îndeplini angajamentele CSR;

 • Ambiție 2028: creștere ridicată a veniturilor totale de o singură cifră1 (cu o creștere organică de o singură cifră medie spre mare), îmbunătățire consistentă a marjei operaționale ajustate2, randamente de două cifre ale acționarilor pe baza EPS CAGR1 și a randamentului dividendelor, cât și o conversie puternică a numerarului2 (peste 90%). 
 • În sprijinul strategiei sale și reflectând sănătatea sa financiară, Bureau Veritas intenționează să achiziționeze propriile acțiuni până la 200 de milioane de euro în 2024.
Image
Hinda Gharbi, Deputy Chief Executive Officer portrait
Hinda
Gharbi

Chief Executive Officer

Bureua Veritas

Timp de aproape două secole, Bureau Veritas a intermediat încrederea între afaceri și societate. Bazându-ne pe reputația noastră de lungă durată pentru expertiză tehnică, calitate înaltă și integritate, suntem poziționați în mod unic pentru a valorifica acoperirea noastră globală și capacitățile vaste. Viziunea noastră este să fim partenerul preferat datorită excelenței și sustenabilității clienților noștri, permițându-le acestorasă navigheze cu ușurință schimbările tehnologice și societale pentru a se transforma și a performa în mod durabil.

Noua noastră strategie, LEAP I 28, este un nou capitol în istoria noastră, deoarece ne propunem să realizăm o schimbare radicală în conducerea și performanța noastră, atât în ceea ce privește dezvoltarea, cât și rentabilitatea acționarilor.

Prin gestionarea activă a portofoliului nostru, ne propunem să fim lider pe piețele pe care le deservim, unde ocupăm deja o poziție de lider în top trei, să investim pentru a construi noi puncte forte de dezvoltare pe piețele strategice și să optimizăm valoarea și impactul din restul portofoliului. Noul nostru model de execuție centrat pe performanță va îmbunătăți propunerea noastră de valoare pentru clienți prin tehnologie și scalabilitate și va permite investițiilor opex să finanțeze ambiția noastră de creștere și să stimuleze îmbunătățirea marjei. Modelul nostru de personal va evolua pentru a ne asigura că atragem și dezvoltăm competențele strategice necesare pentru a intra pe noi piețe și pentru a susține o creștere mai mare.

Vizăm o creștere organică a veniturilor de o singură cifră, o îmbunătățire consistentă a marjei operaționale ajustate și randamente de două cifre ale acționarilor bazate pe EPS CAGR și randamentul dividendelor.

Aș dori să le mulțumesc călduros tuturor colegilor noștri din întreaga lume pentru dedicarea și angajamentul lor de a realiza noile noastre ambiții. De asemenea, mulțumim acționarilor noștri pentru sprijinul lor continuu.

Sunt mândru să conduc această companie minunată spre bicentenarul său, cu un sentiment reînnoit în ceea ce privește scopul, energia și ambiția, știind că tot ce este mai bun urmează să vină!


1 La monedă constantă
2 Numerar net generat din activități de exploatare – plăți de leasing + impozit pe profit/profit operațional ajustat