INFORMAȚII CU PRIVIRE LA ATACUL CIBERNETIC

Noi. 23 2021

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, sistemul de securitate cibernetică al Bureau Veritas a detectat un atac cibernetic.

Ca răspuns, toate procedurile de securitate cibernetică ale grupului au fost imediat activate. A fost luată o decizie preventivă de a ne trece temporar serverele și datele în offline pentru a ne proteja clienții și compania în timp ce investigațiile și măsurile corective sunt în curs. Această decizie generează o indisponibilitate parțială sau o încetinire a serviciilor noastre și a interfețelor pentru clienți.

Echipele din cadrul organizației Bureau Veritas, susținute de experți IT de top, depun în prezent toate eforturile pentru a asigura continuitatea afacerii și pentru a minimiza întreruperile pentru clienții, angajații și partenerii săi. Procedura noastră de răspuns la incident a fost declanșată.

Bureau Veritas a sesizat, de asemenea, și autoritățile relevante, cu privire la incidentul apărut, autorități care ne-au asigurat suportul suplimentar pentru a ne relua operațiunile normale într-un timp cât mai scurt.

Dorim să le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere și încredere.