Curs TISAX

News

Lansarea cursului TISAX

Apr. 7 2021

Bureau Veritas vă propune atât servicii de verificare, cât și de training TISAX.

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea programului de curs TISAX din cadrul Bureau Veritas Training România, care dispune de un conținut actualizat la zi și foarte bine structurat, accesarea acestuia fiind facilă tuturor celor interesați să-l urmeze.

În fiecare zi sunt create și schimbate cantități masive de date în întreaga industrie auto, pe tot parcursul ciclului de viață, de la proiectare și testare până la validare, omologare și producție.

Vorbim, în special, despre datele legate de securitate, despre datele colectate din fazele de dezvoltare ale proiectelor pentru piese și sisteme, despre datele preluate din procesele de fabricație, și nu în ultimul rând, despre datele de producție automatizate în rețea.

Pentru furnizorii de servicii și furnizorii din industria auto, provocarea constă în detectarea și diminuarea riscului digital, dar și în asigurarea recuperării rapide ale datelor în cazul unor incidente perturbatoare care pot apărea.

TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange), cel mai cunoscut standard mondial de securitate al informațiilor pentru automobile, vă permite să îndepliniți cerințele industriei și, pe deasupra, să demonstrați consumatorilor că tratați cu seriozitate protecția datelor cu caracter personal, pe baza evaluării securității informațiilor VDA (VDA ISA), TISAX fiind complementar cu standardul ISO 27001.

Serviciile de training Bureau Veritas TISAX vă oferă informații valoroase cu privire la cerințele de conformare și la modul în care vă puteți proteja datele pe care le gestionați zilnic, putându-vă astfel demonstra responsabilitatea față de consumatorii dumneavoastră și față de autoritățile de reglementare.

Paleta largă de cursuri oferite, atât în sistemele "sală de curs", "in-house", "online e-learning" cât și în sistemul "webinar", a fost recent îmbunățățită cu o serie de trainiguri dedicate în categoriile: Automotive, Aerospațiale, Laboratoare și dispozitive medicale, Sustenabilitate, Siguranță agroalimentară, dar și în segmentul special destinat prevenției și siguranței în toate industriile.

Mai multe detalii regăsiți pe website-ul nostru special dedicat secțiunii de Traininghttps://bvtraining.ro/programa-cursuri/https://bvtraining.ro/online-academy/