Net Zero Carbon Summit 2022

News

Magdalena Pavlak-Chiaradia - Vicepreședinte Sustenabilitate BV Global Service Line - key note speaker pentru principalul eveniment NetZero din România

Mai. 11 2022

Bureau VeritasRomânia - partener Platinum la Summit-ul 2022 NET ZERO CARBON 

Bureau Veritas România este Partener Platinum la Summit-ul "NetZero Carbon" de anul acesta, eveniment care va avea loc în data de 19 mai la Grand Hotel București și care este axat pe principalele provocări de sustenabilitate, cum ar fi amprenta de carbon și compensarea, eficiența energetică, dar și optimizarea resurselor.

Magdalena Pavlak-Chiaradia - vicepreședinte al Sustainability BV Global Service Line va fi vorbitorul cheie în cadrul acestui eveniment și va susține o prelegere despre "Raportarea climatică: Crearea încrederii prin transparență și trasabilitatea datelor".

Magdalena Pavlak-Chiaradia s-a alăturat Bureau Veritas la începutul anului 2022 în calitate de Vicepreședinte al Sustainability Global Service Line. Magda și-a început cariera în urmă cu peste 20 de ani, făcând parte din autoritatea guvernamentală de reglementare, care supraveghează dezvoltarea apelor mari și a apelor dulci pentru Commonwealth-ul Massachusetts, SUA. Ea a deținut mai multe poziții de planificare și management de proiect în sectorul privat în Boston și apoi în Phoenix, Arizona, SUA. În 2011, s-a mutat la Varșovia, Polonia, unde a devenit președintele consiliului de administrație al unei companii globale de inginerie de mediu pentru Polonia și CEE și apoi Director Partener al unei companii globale de consultanță în domeniul sistenabilității pentru CEE. În 2019, Magda și-a asumat rolul de partener regional responsabil pentru creșterea pieței de tehnologie în EMEA.

Magda deține o diplomă în Geologie și Științe Marine (obținută în cadrul Universității de Nord-Est, Boston) și și-a finalizat studiile de Master în domeniul Administrării Afacerilor Internaționale, cu accent pe Afaceri și Integrare Culturală (în cadrul Endicott College, Beverly, Massachusetts). Ea a ocupat diverse funcții de conducere, inclusiv în interiorul Camerei de Comerț Polono-Americane și a Comisiei Fulbright Polonia - SUA, printre altele.

 

Image
Magdalena Pavlak-Chiaradia
Magdalena
Pavlak-Chiaradia

Vicepreședinte a Liniei Globale de Servicii de Sustenabilitate

Bureau Veritas

Sustenabilitatea este răspunsul la criza actuală, un răspuns ce își propune să rezolve problemele acum și în viitor. Este, de fapt, obiectivul pe termen scurt, care este necesar pentru a aborda această dilemă pe termen lung. Bureau Veritas este potrivit pentru a oferi soluțiile necesare în vederea abordării unei căi de urmat. Ne dorim să împuternicim organizațiile cu informațiile de care au nevoie în călătoria lor către afaceri mai sustenabile. Discursul meu se va concentra pe implementarea guvernanței sociale de mediu, care necesită ca toate informațiile să fie măsurate, examinate și verificate pentru a conduce procesul către un rezultat eficient, simplu și de impact. Instrumentele utilizate pentru colectarea acestor informații ar trebui să fie fiabile, urmăribile și transparente. O astfel de transparență pe piață oferă instrumente care păstrează profitabilitatea prin protejarea mărcilor, salvarea reputației și consolidarea încrederii între clienți, consumatori, autorități publice și întreprinderi la niveluri superioare.

Fondată în 1828 la Paris, Bureau Veritas este lider mondial în servicii de control a calității, a verificării și ceritificării în diverse domenii precum: calitate, mediu, sănătate, siguranță și responsabilitate socială QHSE-SA. Misiunea Bureau Veritas este de a reduce riscurile, de a îmbunătăți performanța clienților săi și de a-i asista în procesele lor de inovare pentru a răspunde cu încredere provocărilor societății de astăzi.

De la înființarea sa, Grupul Bureau Veritas și-a extins în mod constant afacerile și rețeaua de operare în întreaga lume, construind o reputație puternică pentru integritate, seriozitate și expertiză tehnică. Acest lucru a fost posibil datorită culturii de grup și consistenței valorilor etice care, împărtășite de întreaga echipă, au devenit motorul creșterii accelerate pe care Grupul a experimentat-o ​​în ultimul deceniu.