CALCULAȚI-VĂ AMRENTA DE CARBON

NOUA CLASĂ VIRTUALĂ LIVE: CALCULAȚI-VĂ AMPRENTA DE CARBON

Feb. 8 2022

Suntem bucuroși să vă împărtășim noua noastră clasă virtuală live: Calcularea amprentei de carbon. Acest curs global se va desfășura în limba engleză și va fi susținut în două sesiuni: prima pe 22 februarie și a doua pe data de 1 martie, la două intervale orare diferite pentru a permite delegaților din mai multe fusuri orare internaționale să participe: 9.00 până la 12.30 și 13.30 până la 17.00 (UTC).

Summary

Tutorele dumneavoastră va fi Mark Miller, expertul în materie, cu o vastă experiență în dezvoltarea, implementarea, auditul, verificarea, consultanța, formarea și asigurarea aferentă sistemelor de management din anii 1990. Acesta deține mai multe de certificate, printre care: cel de Certificator Principal pentru asigurarea verificării emisiilor de GES, Verificator și Consilier în cazul Carbon Disclosure Project, Verificator Principal pentru proiectul "Verificare combustibili regenerabili", cel de Expert Tehnic în securitatea informațiilor pentru Consiliul național de acreditare irlandez, cel de Evaluator de acreditare, cel de Auditor Principal și Consilier în proiectul "The Climate Registry" și multe altele. Gazda acestui eveniment va fi managerul nostru de instruire Bureau Veritas UK, Oliver Dodd.

MOTIVELE PENTRU CARE EMISIILE DE DIOXID DE CARBON SUNT RELEVANTE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ȘI DE CE TREBUIE SĂ ÎNVĂȚAȚI DESPRE CALCULUL AMPRENTEI DE CARBON:

Emisiile de carbon rezultă atât din cauze naturale, cum ar fi incendiile forestiere, cât și din activitățile umane, cum ar fi arderea combustibililor fosili.​ Ecosistemul planetei a dezvoltat un echilibru fin pentru a neutraliza gazele naturale, și totuși activitatea umană a reușit să crească din nou nivelul de emisii, creând astfel adevărate schimbări climatice.​ Emisiile sunt eliberate în aer și au efectul de a păstra căldura aproape de suprafața pământului, ceea ce duce la creșterea temperaturii.​ Efectele schimbărilor climatice includ:

Image
  Tabel schimbări climatice

Alăturați-vă în cadrul acestui curs, și astfel vă veți permite să recunoașteți care sunt impacturile negative ale emisiilor de dioxid de carbon, dar și importanța raportării lor într-o manieră consecventă, și, de asemenea, veți reuși să înțelegeți terminologia, conceptele cheie și care sunt problemele în măsura în care puteți începe să alocați resursele necesare pentru abordarea și îmbunătățirea strategiei dvs. de calcul a amprentei de dioxid de carbon.

CUM IMPACTEAZĂ EMISIILE DE DIOXID DE CARBON COMPANIA MEA?

Schimbările climatice afectează afacerile și societatea în prezent. Clienții, acționarii, angajații și alte părți interesate necesită cuantificare și gestionare din ce în ce mai profesionistă și transparentă a emisiilor de carbon (gaze cu efect de seră/GES). Cu acest curs de formare interactiv, veți:

  • Înțelege ce sunt emisiile de carbon/GES, recunoaște impactul acestora, identifica gazele cu efect de seră specifice și abordările standardizate acceptate la nivel internațional pentru contabilizarea carbonului (cum ar fi ISO 14064-1 și Protocolul organizațional GHG WBCSD/WRI).
  • Identifica acele aspecte ale activităților organizației dvs. care contribuie la emisiile de dioxid de carbon, defini limitele și înțelege diferitele domenii ale emisiilor și cum să le raportați.
  • Utiliza abordări standardizate, factori de emisii și calcula emisiile de domeniul 1 și 2 din cadrul locațiilor dvs. și veți afla cum să vă extindeți amprenta de carbon până la nivelul organizațional.
  • Lua în considerare gestionarea datelor și problemele de calitate, documentație, incertitudine și semnificație, și în același timp veți reuși să urmăriți emisiile în timp, declarațiile de opinie, raportarea și importanța verificării terților.

*Prețul acestui curs este de 500 EUR.