Organizația Global Wind (GWO)

Organizația Global Wind (GWO) - Servicii de certificare 

Global Wind Organization (GWO) este un organism non-profit fondat de producători și operatori de top din industria turbinelor eoliene. Acesta stabilește standarde de formare complet auditate, menite să reducă riscurile, să îmbunătățească siguranța și să promoveze cele mai bune practici în întregul sector.

Lucrul sub îndrumarea GWO îi poate ajuta pe cei din industrie să gestioneze și să reducă pericolele de siguranță la fața locului, îmbunătățind în același timp cunoștințele și performanța angajaților. Cu toate acestea, pentru a oferi angajaților dvs. instruire standard GWO, va trebui să deveniți o unitate de formare GWO aprobată, ceea ce înseamnă să lucrați îndeaproape cu un organism de certificare GWO.

CUM VĂ POATE SPRIJINI BUREAU VERITAS

Bureau Veritas este mândru să fie un organism de certificare GWO aprobat, cu o echipă de auditori cu înaltă calificare, pregătiți să lucreze cu organizația dvs. pentru a obține statutul complet de trainer GWO.

Suntem aprobați de GWO să audităm toate standardele lor de formare, inclusiv instruirea de bază în materie de siguranță, instruirea tehnică, instruirea avansată de salvare, primul ajutor îmbunătățit, repararea lamei și cursurile Slinger/Signer.

BENEFICII:

  • Atrageți noi talente cu o schemă de formare robustă și recunoscută oficial.
  • Îmbunătățiți siguranța și performanța angajaților dvs.
  • Mențineți standarde înalte de management al riscurilor în cadrul unității dvs.
  • Oferiți formare care este recunoscută de alți producători și operatori din industria dvs.
  • Certificare și suport independent din partea Bureau Veritas, cu o echipă de auditori GWO cu experiență și înaltă calificare din Marea Britanie.