Project Management - Consultanță în Construcții

Project Management - în Construcții

Orientarea proiectelor de construcție pentru îndeplinirea cu succes a calității, obiectivelor de timp și bugetului. 

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Pe măsură ce proiectele mari de capital au devenit mai complexe și riscante, într-un câmp minat al condițiilor periferice, al obligațiilor legale, al programelor, al constrângerilor de cost și de resurse, proprietarii solicită din ce în ce mai des un management eficient și de încredere al proiectului, precum și fiabilitate. Pentru a îmbunătăți rata de succes, este, prin urmare, din ce în ce mai important să se identifice și să se rezolve în primele etape potențiale probleme de calitate și siguranță și să se minimizeze riscul apariției întârzierilor, al depășirilor de costuri sau al daunelor, de la proiectare la contractarea inspecțiilor finale și la punerea proiectului în funcțiune.

CUM VĂ POATE AJUTA BUREAU VERITAS

CE ESTE PROJECT MANAGEMENT-UL?

Asistența în gestionarea proiectelor reprezintă un set complet de servicii concepute pentru a se asigura că un proiect de construcție se finalizează la timp, în limita bugetului și conform specificațiilor. Project management-ul implică o colaborare strânsă între client și managerul de proiect, desemnat de Bureau Veritas.

Bureau Veritas oferă consultanță profesională independentă și expertiză tehnică pentru a ajuta companiile să-și monitorizeze performanța, costurile, calitatea și controalele de siguranță în relația cu proprii clienți, pe tot parcursul duratei proiectului de construcție.

BENEFICII

  • Alerte cu privire la potențialele probleme sau întârzieri;
  • Întreprinderea acțiunilor adecvate pentru a monitoriza și rezolva problemele apărute;
  • Asigurarea respectării obiectivelor de timp și de buget;
  • Asigurarea respectării specificațiilor și a calității cerute;
  • Evitarea pierderilor și asumarea răspunderii.

DE CE SĂ ALEGEȚI BUREAU VERITAS?

  • Experiență - Bureau Veritas oferă asistență în gestionarea proiectelor atât pe verticală, cât și pe orizontală către proprietarii privați, dezvoltatori, organisme publice, agenții municipale etc. Suntem printre primii care au implementat instrumentele bazate pe web pentru a gestiona întregul sistem de livrare al proiectelor, permițând părților interesate un acces sigur la revizuirea rapoartelor și documentației privind progresul în construcție, precum și a cererilor și a urmăririi inspecțiilor.
  • Imparțialitate - Bureau Veritas excelează în furnizarea de servicii orientate către client, astfel că puteți fi sigur de faptul că interesele publicului, clientului și proiectului dumneavoastră sunt bine deservite.
  • Reputație - Fondată în 1828, compania Bureau Veritas este cel mai mare furnizor mondial de conformitate al codurilor și serviciilor de inspecție, axate pe furnizarea de consiliere imparțială și validare, reușind totodată reducerea substanțială a riscurilor.
  • Rețea extinsă - Rețeaua internațională de sedii Bureau Veritas dispune de peste 78.000 de angajați cu peste 1.500 de birouri în întreaga lume. Nu numai că putem gestiona construcția proiectului dumneavoastră, ci și putem profita de profunzimea resurselor noastre globale în vederea inspecției de fabricație a materialelor la instalațiile de producție, a evaluării conformității cu toate varietățile cerințelor de cod și oferim inspecții de specialitate.

ABORDAREA NOASTRĂ

Bureau Veritas reunește o echipă cu expertiză pentru a anticipa rapid nevoile proiectului și a pentru a răspunde cu remedii specifice, imediate, în vederea reducerii întârzierilor și întreruperilor. Aceeași echipă administrează toate aspectele construcției de la început până la sfârșit. Veți beneficia de un proiect care este conceput pentru nevoile dumneavoastră, cu specificații individuale și care va fi realizat în limita bugetului și a programului stabilite inițial. Serviciile noastre pot include unul sau mai multe elemente, după cum urmează:

Permiterea monitorizării cererii: ne asigurăm că documentele proiectului sunt în conformitate cu cerințele Autorizației de Construcție și cu legile și codurile locale aplicabile construcției. Acest lucru se poate aplica la proiectele de construcție, demolare, adăugare, schimbare a utilizării proprietății sau renovare și pot include conformitatea cu specificațiile utilităților (apă, electricitate, gaz ...).

Verificarea proiectului: efectuăm revizuirea independentă a desenelor de proiectare și a documentelor tehnice (note de calcul, descrieri etc.) pentru a raporta conformitatea acestora cu specificațiile proiectului și cu standardele/codurile aplicabile alese de client.

Monitorizarea programului, cantității și costurilor: oferim inspecție independentă și periodică, ajutâdu-ne de un set de sarcini prestabilite legate de programul estimat, Lista de cantități („BOQ”) și costurile de informare cu privire la stadiul realizării sau progresului muncii și consecințele acestora, lucru ce ajută clientul să monitorizeze timpul, cantitatea și costurile pe toată durata proiectului.

Asigurarea calității / controlul calității (QA / QC): examinăm planul de calitate și efectuăm inspecții pe tot parcursul procesului de construcție pentru a ajuta proprietarul proiectului să verifice eficiența implementării acestuia.

Siguranța șantierului: examinăm documentele proiectului și efectuăm inspecții asupra standardelor aplicate și codurilor locale de sănătate și siguranță pentru a ne informa clienții cu privire la implementarea pe șantier a măsurilor de sănătate și siguranță, pe toată durata proiectului.

 

CONTACTEAZĂ UN SPECIALIST BUREAU VERITAS

Completează informațiile de mai jos
Cum te putem ajuta?
Please tick at least one of following
* Câmpuri obligatorii