Transport

Logistică & Transporturi

Sectorul transporturilor și al logisticii au un rol crucial în lanțul de aprovizionare pe mai multe piețe.

GARANTAREA SIGURANȚEI ȘI A CONFORMITĂRII REGLEMENTĂRILOR ÎN MOMENTUL TRANSPORTĂRII BUNURILOR LA NIVEL GLOBAL

Toate părțile interesate din lanțul de transport trebuie să respecte reglementările stricte atunci când livrează mărfuri în siguranță la destinație. Bureau Veritas lucrează cu clienții pentru a ajuta la îndeplinirea celor mai înalte standarde de siguranță prin sectorul de transport și logistică.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Siguranța este prioritatea maximă atunci când transportați mărfuri la nivel global, în special mărfuri periculoase. Furnizorii de containere cisternă trebuie să îndeplinească numeroase reglementări naționale și internaționale, precum și o gamă largă de cerințe specificate de client și de industrie. Clienții noștri au nevoie de servicii de inspecție și clasificare care să răspundă specificațiilor lor oriunde s-ar afla și ori de câte ori este nevoie.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Bureau Veritas adaugă valoare afacerii dumneavoastră, datorită cunoștințelor noastre extinse și rețelei globale de experți calificați în inspecția echipamentelor de transport.

Omologare de tip și inspecții inițiale. Majoritatea containerelor-cisternă de pe piață astăzi au fost inspectate și certificate inițial de Bureau Veritas. Pachetul nostru flexibil, orientat spre piață, satisface o gamă largă de nevoi ale clienților.

Inspecții legale în exploatarea containerelor de tip cisternă. Efectuăm inspecții periodice, intermediare și excepționale ale cisternelor mobile, cisternelor mobile și containerelor cisternă destinate transportului de mărfuri periculoase.

Inspecție voluntară. La cererea proprietarului, efectuăm inspecții voluntare, nereglementare, ale cisternelor mobile, cisternelor mobile și containerelor cisternă destinate transportului de mărfuri periculoase și nepericuloase.

Box container - servicii statutare și voluntare. Gama noastră completă de servicii include, de asemenea, inspecții periodice conform reglementărilor CSC, audituri ACEP, inspecții la și în afara angajării, verificarea curățeniei și multe altele, pentru a verifica în mod independent starea echipamentului.

Clasificarea navelor. Bureau Veritas este o societate lider de clasificare pentru containerele și vrachierele utilizate pentru transportul de mărfuri în întreaga lume. Am dezvoltat software și metodologii dedicate pentru a sprijini clienții noștri în optimizarea încărcăturii.

BENEFICII

  • Acoperire globală a serviciilor
  • Respectarea cerințelor legale pentru funcționarea containerului cisternă
  • Respectarea cerințelor CSC/ISO pentru containere
  • Facilitate software care vă permite accesul ușor la informațiile rezervorului dvs.
  • Furnizarea de servicii de inspecție care acoperă ciclul de viață al unui container
  • Procese de management pentru a facilita controlul costurilor de întreținere și reparații

Servicii de certificare a abilităților personalului

Cursuri adresate sistemului feroviar

Cursuri adresate managementului infrastructurii