Produse agroalimentare

Produse agroalimentare

Industria alimentară globală se confruntă cu o cerere din ce în ce mai mare de produse alimentare sigure și de înaltă calitate. Vă ajutăm să îndepliniți aceste așteptări prin evaluarea riscurilor și protejarea mărcii dumneavoastră.

Întâmpină cererea consumatorilor pentru hrană sigură şi de înaltă calitate

Provocările dumneavoastră

Consumatorii de astăzi sunt din ce în ce mai pretențioși: vor să știe de unde provin alimentele lor, cum au fost produse și procesate și cum a fost păstrată calitatea acestora. Profesioniștii din industria alimentară trebuie să demonstreze practici responsabile, trasabilitate completă a produselor și respectarea reglementărilor stricte pentru a răspunde acestor așteptări. Toate acestea sunt o întreprindere complexă dintr-un lanț de aprovizionare globalizat.

Cum vă putem susține

Oferim o gamă completă de servicii de  inspecție și certificare pentru a asigura siguranța și calitatea produselor alimentare de la fermă până furculiţă.

Servicii de certificare a abilităților și calificărilor personalului

Pentru toate companiile din lanțul agroalimentar, gestionarea riscurilor legate de calitate, sănătate și siguranță, mediu și responsabilitate socială (QHSE) a devenit o prioritate importantă. Cerintele referitoare la siguranţa alimentară sunt în creştere. Consumatorii şi autorităţile solicită tot mai des ca alimentele pe care le consumăm să ofere niveluri de calitate şi de siguranţă înalte. În cazul în care apare o problemă, sursa erorii trebuie să fie depistată rapid, iar problema să fie rectificată.

Solicitările se adresează, în general, în primul rând comerţului cu amănuntul, însă responsabilitatea se extinde acum asupra întregului lanţ alimentar, incluzând producătorii alimentari, producătorii primari şi transportatorii.

Cursurile Bureau Veritas variază de la pregătirea auditorilor de sistem până la cursuri introductive privind noile standarde pentru lanțul de aprovizionare.

Cursuri in domeniul siguratei alimentului si lantului alimentar