Sisteme de management ale mediului

Sisteme de Management ale Mediului

Demonstrați-vă conformitatea cu mediul.

PROVOCAREA DUMNEAVOASTRĂ

Cu o cerere mai mare din partea clienților și a părților interesate pentru produse și servicii responsabile pentru mediu, un sistem de management eficient oferă un cadru pentru îmbunătățirea continuă, ajutând la identificarea și controlul efectelor organizației dumneavoastră asupra mediului. Oferind un avantaj competitiv și o validare externă atunci când licitați pentru contracte, puteți contribui, de asemenea, la reducerea costurilor și la îmbunătățirea productivității dumneavoastră prin simplificarea proceselor.

CUM VĂ PUTEM AJUTA NOI 

Bureau Veritas, prin intermediul echipei sale de profesioniști și specialiști experimentați în certificare, lucrează îndeaproape cu clienții pentru a-i ajuta la realizarea și menținerea certificării sistemelor de management la standardele internaționale. Acestea includ standardele managementului de mediu ISO 14001: 2015, sistemele de management ale energiei ISO 50001:2018 și serviciile sistemului de management integrat (IMS).

Acreditată de RENAR, organismul național de acreditare din România, pentru ISO 14001, Bureau Veritas sprijină clienții în vederea dezvoltării sistemului de management, a auditului intern și în problemele de depanare ale sistemului de management de mediu.

BENEFICII

  • Veți putea gestiona activ performanța și impactul pe care organizația dumneavoastră le are asupra mediului
  • Veți respecta cu acuratețe cerințele autorităților globale de reglementare 
  • Veți face organizația dumneavoastră mult mai atractivă și vizibilă pentru investitori și părțile interesate financiar
  • Veți putea obține sprijin de la o echipă experimentată de specialiști calificați în serviciile de sustenabilitate
  • Veți putea accesa o gamă completă de servicii de sustenabilitate din partea Bureau Veritas - lider global în testare, inspecție și certificare