Strategii de sustenabilitate

Strategii de sustenabilitate

Evaluăm durabilitatea unei afaceri sau a unui proiect pentru a ajuta la dezvoltarea indicatorilor cheie de performanță care stimulează îmbunătățirea și monitorizează în permanență proiectul.

CEREREA ÎN CREȘTERE PENTRU DURABILITATE

Fiecare afacere trebuie să prioritizeze. Pentru profesioniștii în domeniul responsabilității sociale ocupaționale și sustenabilității, strategia este cea care stabilește prioritățile. Strategia de sustenabilitate oferă un cadru convenit pentru modul de implementare a resurselor, crearea impactului și comunicarea rezultatelor.

Având responsabilități sociale ocupaționale, din ce în ce mai exigente, organizațiile nu își pot permite să ignore durabilitatea. Colaborăm cu companii din toate sectoarele pentru a contribui la îndeplinirea așteptărilor pe care părțile interesate le au, lucrând în parteneriat cu clienții noștri pentru a-i ajuta să-și demonstreze eficiența managementului problemelor de sustenabilitate și a oportunităților.

STRATEGIA EFICIENTĂ A SUSTENABILITĂȚII

Cu o echipă vast experimentată, care a contribuit în permanență la construirea unor strategii structurate și robuste de durabilitate pentru unele dintre cele mai mari organizații din lume, evaluăm sustenabilitatea unei afaceri, a unui proiect sau a unor operațiuni pentru a ajuta la dezvoltarea indicatorilor cheie de performanță (KPIs) care stimulează îmbunătățirea și monitorizează atent progresul.

O strategie eficientă de sustenabilitate poate oferi claritate și reasigurare părților interesate și vă poate arăta cum să vă susțineți angajații pentru a-și îndeplini propriile așteptări. De asemenea, este esențial pentru asigurarea unui management eficient al riscurilor și oferă oportunități pentru îmbunătățirea performanței.

BENEFICIILE UNEI STRATEGII EFICIENTE DE SUSTENABILITATE

  • Vă veți putea ghida resursele și investițiile în domeniile cele mai importante

  •  

    Veți putea angaja părțile interesate externe într-un dialog semnificativ

  • Veți putea influența performanța prin extinderea companiei pentru a atinge obiectivele

  • Veți putea construi un sistem de dovezi de bune intenții între colegi