Supply R - lanț de aprovizionare

SUPPLY-R: CONSTRUCȚIA UNUI LANȚ DE APROVIZIONARE REZILIENT

Întreruperile în cazul lanțurilor de aprovizionare pot avea un impact major asupra afacerii dumneavoastră. Indiferent de cauză, atunci când apare un incident, trebuie să aflați rapid despre el, să evaluați riscul potențial și să luați măsuri pentru a vă proteja afacerea. Bureau Veritas a dezvoltat Supply-R, o soluție unică bazată pe evaluarea riscurilor, personalizată lanțului dumneavoastră de aprovizionare. Aceasta se folosește de datele colectate în timpul verificării independente efectuate în locațiile furnizorilor critici pentru afacerea pe care o conduceți.

FACEȚI-VĂ LANȚUL DE APROVIZIONARE REZILIENT

Supply-R este o platformă digitală, dar în același timp și o soluție de gestionare a riscului în cazul apariției acestuia în lanțul de aprovizionare. Vă oferă o perspectivă instantanee asupra sănătății lanțului de aprovizionare prin intermediul datelor furnizate în timp real, afișate pe un tablou de bord. Oferind vizibilitate totală asupra riscurilor cunoscute - și necunoscute - care vă amenință procesele astăzi, Supply-R vă ajută să vă confruntați cu potențialele probleme apărute în viitorul și să dezvoltați un lanț de aprovizionare mai rezistent.

CUM VĂ PUTEM AJUTA NOI

Supply-R este conceput pentru a aduce lămuriri suplimentare asupra procesului care ar putea să vă împiedice în gestionarea întreruperilor apărute în etapele lanțului de aprovizionare. Acesta vă furnizează cunoștințele de care aveți nevoie pentru a aborda riscurile și provocările legate de gestionarea tuturor etapelor care au loc în vederea aprovizionării.

Supply-R vă oferă aceste cunoștințe sub forma unor pași cheie care trebuie parcurși:

Module de evaluare: Vom începe cu listele noastre de verificar,e deja efectuate și gata de utilizat, sau vom crea liste de verificare personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră specifice, pentru a evalua vulnerabilitățile și riscurile de perturbare.

Audituri de teren: vă vom ajuta să verificați aceste riscuri în locațiile furnizorilor dumneavoastră. Scopul nostru este să înțelegem ce procese ar putea fi puse în aplicare pentru a atenua aceste riscuri.

Dezvoltarea adaptată a „indicelui de risc”: vom consolida rezultatele evaluărilor și auditurilor pentru a dezvolta indicele de risc adaptat. Vom identifica punctele dumneavoastră vulnerabile și cuantificăm reziliența și capacitatea de reacție a furnizorilor pe care îi aveți.

Livrarea unui singur depozit digital: Vom agrega toate datele lanțului de aprovizionare în cadrul unei vizualizări digitale ușor accesibilă și detaliată. Acest lucru vă va oferi o transparență totală a perturbărilor lanțului de aprovizionare din întreaga lume. Instrumentele noastre digitale vă vor îmbunătăți capacitatea de a analiza continuu datele. Acestea vă vor permite să evaluați riscurile în funcție de furnizor, proiect, geografie, categorie de produse și nivel.

Soluția noastră Supply-R este flexibilă și agilă. Oriunde vă aflați în călătoria dumneavoastră unică, pe parcursul lanțului de aprovizionare, procesul nostru Supply-R vă va ajuta să vă ridicați la nivelul oricărei provocări. Vă vom ajuta să minimizați șocurile la cerere, prețurile și logistica și să puneți accent pe gestionarea riscurilor și controlul proceselor. În cele din urmă, veți putea construi ecosisteme de furnizori mai bune, bazate pe transparență și încredere reciprocă.

Contactează echipa noastră de auditori

Apasă aici