Achizitii

Achiziții

Astăzi, lanțurile de aprovizionare industriale sunt complexe și ramificate la nivel global. Vă ajutăm să îmbunătățiți procesele de control al calității pe întregul lanț, acționând ca un partener de achiziții cu experiență și de încredere.

OPTIMIZAREA CONTROLULUI DE CALITATE PRIN LANŢUL DE FURNIZARE

Provocările dumneavoastră

Lanțurile de aprovizionare sunt astăzi din ce în ce mai globalizate, punând sub semnul întrebării eficacitatea controlului calității. Odată cu necesitatea de a optimiza costurile, distanțele dintre furnizori cresc. De asemenea, externalizarea - de către furnizori – a unor activități specializate crește riscul pe întreg supply chain.

Această provocare devine şi mai complicată atunci când echipamentele achiziționate sunt primite la fața locului și se consideră că nu sunt în concordanță cu nivelurile de calitate prevăzute în contract sau, adesea, cu standardele internaționale, naționale sau specifice sectorului. Deficitele de calitate pot compromite siguranța, funcționalitatea proceselor și longevitatea întregii instalații și, deși pot fi abordate în faza de producție, acestea sunt costisitoare de rezolvat din punct de vedere al întârzierilor în construcție și punerii în funcțiune a întregului proiect pe loc.

Pentru administratorii de active, operatori și cumpărători de bunuri industriale, asigurarea calităţii produselor, în conformitate cu specificațiile, dar și a resurselor și a furnizorilor, este fundamentală pe întregul lanț de aprovizionare.

Cum vă putem sprijini

Oferim o gamă completă de servicii de evaluare a furnizorilor pentru faza de achiziții în proiecte mari:

Servicii QHSE (CAPEX / OPEX)

Serviciile noastre de inspecție, expeditare, audit de furnizori, evaluare tehnică a furnizorilor și certificare de produse ajută la garantarea calității echipamentului și a livrării conform programelor, de la instalare la punerea în funcțiune.

Servicii de achiziții

Excelența noastră tehnică este susținută de o pregătire specifică privind materiile prime, clasificarea abilităților tehnice, monitorizarea continuă a livrărilor, nivelul maxim de control al calității, reducerea timpilor de livrare a inspecției și o mai bună consecvență tehnică de-a lungul lanțului dumneavoastră mondial de aprovizionare.

Furnizare de servicii de secundă și terță parte

Serviciile noastre, cum ar fi evaluarea tehnică a furnizorului, inspecția magazinului, expedierea și certificarea on site, ne asigură că echipamentul achiziționat respectă standardele internaționale și naționale și specificațiile definite în contractul de achiziție.

- Servicii de expediție

Serviciile noastre se bazează pe evaluări proactive ale expediției, efectuate la instalațiile furnizorilor în fazele convenite în prealabil, pentru a asigura aprobarea documentației, achiziționarea de materiale, producția, testele și pregătirea pentru expediere, asigurându-se astfel conformitatea cu cerințele cumpărătorului.

- Evaluarea furnizorilor

Serviciile noastre se bazează pe utilizarea unei rețele de competențe aprofundate cu producători specifici. La Bureau Veritas, lucrăm cu cumpărătorul pentru a identifica zonele de interes critice în funcție de nevoile sale pentru a evalua capacitatea de producție, capacitățile tehnice și eficacitatea sistemelor de management al calității, pentru a ne asigura că furnizorii respectă termenele, bugetul și calitatea, indiferent de locul în care se află.

Contactați-ne pentru mai multe informații.