Contact

Feed-Back

Considerăm feedbackul ca o sursă neprețuită de identificare a zonelor de îmbunătățire - indiferent dacă este legată de site-ul web sau este legată de experiența dvs. în furnizarea serviciului nostru, dorim să aflăm despre aceasta. Ne-ar plăcea cu adevărat să rezervati câteva minute pentru a completa formularul nostru online click aici.

RECLAMAȚII

La fel de important pentru noi este să știm unde te-am dezamagit. Procesul nostru de soluționare a reclamațiilor este o parte integrantă a filosofiei noastre de relații cu clienții și ne vom strădui mereu să răspundem prompt la nevoile dvs. Misiunea noastră nu are ca scop doar satisfacerea clienților noștri, ci este axată și pe furnizarea de valoare adăugată, calitate continuă și îmbunătățire în toate procesele noastre. În cazul în care simțiți că aveți motive să vă plângeți, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa bucharest@bureauveritas.com. Ne străduim să rezolvăm cât mai devreme toate reclamațiile și vă putem asigura că fiecare și fiecare va primi atenția necesară pe care o merită.

Vă rugăm să rețineți: pentru reclamații pentru lemn și silvicultură, vă oferim un proces dedicat lemnului și silviculturii. Aceasta detaliază procedura noastră de gestionare a reclamațiilor și monitorizarea acestora: Managementul Reclamațiilor și Apelurilor Pentru Certificarea Pădurilor și a Lemnului