Energia eoliană și regenerabilă

Energia eoliană și regenerabilă

Conformitatea soluțiilor end to end, siguranța și verificarea activelor eoliene offshore.

PARTENERI DE CONFORMITATE PENTRU PĂRȚILE INTERESATE DE ENERGIE CU EMISII DE DIOXID DE CARBON REDUSE

Sectorul energetic se află în prima linie a luptei împotriva schimbărilor climatice, iar energia regenerabilă are un rol esențial de jucat. Trebuie să creștem disponibilitatea surselor de energie regenerabilă pentru a contribui la asigurarea unui viitor cu emisii reduse de dioxid de carbon, dar acest lucru se bazează pe active sigure și durabile în sectoare cheie, cum ar fi sectorul eolienelor offshore.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Sectorul eolienelor offshore este un sector cheie de creștere pe piața energiei regenerabile. 

Obținând sprijinul unui partener independent, puteți verifica conformitatea, o puteți obține și puteți, de asemenea, optimiza costurile mai eficient în toate etapele proiectelor eoliene de tip offshore.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Cu o echipă dedicată de specialiști în domeniul eolian offshore, Bureau Veritas ajută la asigurarea siguranței, calității și performanței activelor de energie regenerabilă prin toate etapele de proiectare, construcție și exploatare.

Dispunem de o echipă de profesioniști dedicați sectorului eolienelor offshore care lucrează la peste 60 de proiecte de acest gen la nivel global. Cu o vastă experiență în domeniul eolian și o înțelegere de neegalat a cerințelor de reglementare, soluțiile noastre acoperă:

SERVICII DE CERTIFICARE:
Demonstrați-vă conformitatea și siguranța viabilității (aprobări în principiu, și certificare a prototipurilor, componentelor, tipurilor și proiectului).

SERVICII DE PROIECTARE ȘI PERMISE:
Reduceți-vă riscurile de dezvoltare aferente prin colaborarea timpurie (măsurarea vântului și evaluări ale amplasamentului, servicii de garanție marină, evaluări de conectare la rețea, revizuiri de proiectare, evaluări de impact asupra mediului, sprijin prin autorizare, evaluări de risc, due diligence și servicii pentru investitori/creditori).

SERVICII DE ACHIZIȚIE:
Permiteți-vă accesul la un lanț de aprovizionare global și fiabil (evaluări tehnice ale lanțului de aprovizionare, asistență tehnică pentru achiziții, inspecții în magazin, accelerare, teste de acceptare în fabrică și supraveghere de transport, încărcare și descărcare).

SERVICII DE CONSTRUCTIE:
Derulați proiecte în siguranță și conform programărilor (suport pentru managementul proiectelor și a construcțiilor, QA/QC pe șantier, HSE pe șantier, supravegherea fundației turbinei, supraveghere cu punerea în funcțiune și teste, preluare și inspecții de sfârșit de garanție).

SERVICII DE OPERARE ALE ACTIVELOR:
Asigurarea disponibilității și scurtarea timpului de întrerupere (inspecții periodice ale palelor și componentelor principale, încercări nedistructive, măsurători de sarcină, inspecții termografice, monitorizare de vibrații, analize ulei, inspecții endoscopice, inspecții ale echilibrului rotorului, măsurători de terminare la pământ, instruire și analiza defecțiuni/daune) .

SERVICII DE GESTIONARE ALE ACTIVELOR:
Prelungiți durata de funcționare și creșteți performanța (management O&M, strategii de întreținere, monitorizare și evaluare a stării, managementul integrității activelor, ingineria fiabilității și optimizarea performanței, geamănul digital al turbinei, evaluarea duratei rămase și prelungirea duratei de viață).

BENEFICII:

  • Verificarea conformității bunurilor dvs.
  • Livrarea proiectelor la timp și conform bugetului.
  • Evaluarea și reducerea riscurilor pentru a maximiza siguranța și disponibilitatea.
  • Obținerea conformității cu toate reglementările relevante și îndeplinirea polițelor de asigurare.
  • Optimizarea costurilor de întreținere.
  • Expertiză tehnică puternică în domeniul vântului plutitor, susținută de echipe de cercetare și dezvoltare dedicate.
  • Echipă cu experiență care lucrează la peste 60 de proiecte în sectorul eolienelor offshore la nivel global, cu o capacitate instalată de peste 16 GW.
  • Marine Warranty Surveys - verificarea de la terți a aspectelor legate de transport și instalare în conformitate cu standardele sectorului.