Press Release

BUREAU VERITAS ACHIZIȚIONEAZĂ PRESCIENCE, EXTINZÂNDU-ȘI ASTFEL CREȘTEREA PE PIAȚA INFRASTRUCTURII DE TRANSPORT

 

Ian. 10 2022

Bureau Veritas, lider mondial în testare, inspecție și certificare, anunță achiziția PreScience, o companie lider cu sediul în SUA, în domeniul serviciilor de management de proiect/management al construcțiilor pentru proiecte de infrastructură de transport - foarte recunoscută pentru expertiza sa în domeniul autostrăzilor, podurilor și căilor ferate/de tranzit.

Înființată în 2013, PreScience sprijină ciclurile de viață ale proiectelor de construcție, de la dezvoltarea designului până la încheierea acestora. Cu venituri preconizate de circa 25 de milioane de dolari în 2021, PreScience este una dintre cele mai importante firme de management de proiect, management al construcțiilor, inginerie și inspecție în construcții din California.

Didier Michaud-Daniel, CEO al Bureau Veritas, a comentat: „Jucătorii din domeniul construcțiilor și infrastructurii trebuie să se asigure că activele lor sunt de înaltă calitate, profitabile și conforme cu reglementările de mediu și siguranță. La BV, rețeaua noastră mondială de experți modelează încrederea între părțile interesate din sectorul construcțiilor prin intermediul furnizării de servicii de înaltă calitate de-a lungul întregului lanț valoric. Vreau să întâmpin cu căldură echipa talentată de la PreScience la Bureau Veritas. Împreună, vom juca un rol esențial pe o piață dinamică a infrastructurii din SUA și vom contribui la o infrastructură sigură, durabilă și compatibilă cu mediul pentru transportul de persoane și mărfuri.

Chuck Tran, PE, CEO al PreScience, a adăugat: „Astăzi marcăm un nou capitol interesant pentru PreScience, lucru ce reflectă cu fidelitate eforturile colective ale întregii noastre echipe. Amprenta globală a Bureau Veritas și calitatea acesteia de lider pe piață ne vor permite să ajutăm și mai mulți clienți să depășească provocările complexe din managementul construcțiilor. Aceasta este o potrivire ideală atât pentru PreScience, cât și pentru clienții noștri și suntem încântați să fim cel mai nou membru al familiei BV.

Oferta de servicii PreScience va extinde portofoliul de servicii existent al Bureau Veritas pentru clădiri și infrastructură în America de Nord, ceea ce ajută clienții dintr-un sector larg de industrii să reducă riscurile, să rămână conforme, să stimuleze inovația și să-și îmbunătățească performanța.

Această achiziție va completa și portofoliul BV Greenline cu o gamă largă de servicii și soluții dedicate sustenabilității.