BV at S&P GLOBAL SUSTAINABILITY YEARBOOK

News

BUREAU VERITAS LISTAT ÎN GLOBAL SUSTAINABILITY YEARBOOK 2023

Mai. 11 2023

Anul acesta, Bureau Veritas se află în Top 5% S&P Global ESG Score, secțiunea Serviciilor Profesionale, din cadrul S&P GLOBAL SUSTAINABILITY YEARBOOK.

Sustenabilitatea este parte din istoria și ADN-ul nostru. Iar cultura Bureau Veritas , strategia și serviciile noastre reflectă întocmai principiile de protecție a mediului și a societății. 

Modelăm o lume mai bună

Plănuim constant noi activități responsabile cu scopul de a Modela o Lume Mai Bună. Pe plan intern, acest lucru presupune contribuirea, prin activitățile zilnice, la formarea unui Loc de Muncă Mai Sigur, a unui Mediu Mai Curat și a Afacerilor Mai Etice. Prin Linia Verde BV de servicii și soluții, sprijinim cei 400.000 de clienți să fie mai eficienți, mai organizați și să-și demonstreze expertiza în parcursul lor către afaceri mai sustenabile și o lume mai durabilă.

S&P Sustainability Yearbook

S&P Sustainability Yearbook recunoaște companiile care au demonstrat o puternică înclinație către practicile de sustenabilitate corporativă, în funcție de industria din care fac parte.

Pentru a fi listate în anuar, companiile trebuie să se claseze în top 15% al industriei lor de activitate. De asemenea, acestea trebuie să se clasifice în top 30% al companiilor cu cele mai bune performanțe din industria lor, la secțiunea Score S&P Global Sustainability.

În 2022, Bureau Veritas a fost clasat printre companiile cu cele mai bune performanțe în Indicii de Sustenabilitate Dow Jones, pentru al patrulea an consecutiv, conform S&P Global Corporate Sustainability Assessment (CSA).