BUREAU VERITAS OCUPĂ LOCUL #1 ÎN S&P GLOBAL RATING (DJSI) 2023

News

BUREAU VERITAS OCUPĂ LOCUL #1 ÎN S&P Global Corporate Sustainability Assessment

Dec. 12 2023

Bureau Veritas este onorat și mândru să se claseze pe primul loc în S&P Global Corporate Sustainability Assessment (CSA) pentru categoria Professional Services Industry - care cuprinde sectorul TIC. Cu un scor de 83/100 pentru anul2023, BV a reușit să fie prima dintre 168 de companii.

Această realizare ne plasează printre cele mai performante companii din Dow Jones Sustainability Indices pentru al cincilea an consecutiv.

Recunoașterea oferită reflectă eforturile continue ale Bureau Veritas de a fi un model al sustenabilității în industrie, în special în ceea ce privește problemele de mediu, sociale și de guvernanță. Ocuparea primului loc ilustrează angajamentul celor 84.000 de Trust Makers, la toate nivelurile companiei, și contribuția experților BVmodelarea unei lumi mai sigure și sustenabile.

Prin strategia noastră de CSR - Modelăm o lume mai bună, acționăm pentru a fi exemplari în ceea ce privește sustenabilitatea pe plan intern. Aceasta înseamnă să contribuiți în fiecare zi la modelarea unui loc de muncă mai sigur, a unui mediu mai sustenabil și a unor practici de afaceri mai bune. 

S&P Global Corporate Sustainability Assessment (CSA) este o evaluare anuală a practicilor de sustenabilitate ale companiilor. Acesta acoperă peste 10.000 de companii din întreaga lume, utilizând o metodologie consecventă, bazată pe reguli, cu abordări specifice pentru 61 de industrii diferite. Există aproximativ 100 de întrebări pentru fiecare industrie, fiecare întrebare încadrându-se într-una din cele aproximativ 23 de teme sau criterii diferite. 

Criteriile, la rândul lor, reprezintă una dintre cele trei dimensiuni: mediu ("E"), social ("S"), guvernanță și economic ("G"). Unele criterii sunt comune în toate industriile, în timp ce altele sunt specifice unei anumite industrii. CSA generează un scor ESG total pentru fiecare companie acoperită, precum și scoruri individuale pentru cele trei dimensiuni, 100 fiind cel mai bun scor în fiecare caz.