REDUCEREA EMISIILOR DE DIOXID DE CARBON

News

Reducerea emisiilor de dioxid de carbon &

Demonstrarea Transparenței în sprijinirea clienților noștri

Sep. 22 2021

Pe măsură ce problema crizei climatice continuă să ocupe primele pagini ale tuturor agendelor politice globale, guvernele din întreaga lume continuă să stabilească obiective pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon și să sprijine Acordul de la Paris. 

Pentru a sprijini aceste obiective, un număr din ce în ce mai mare de întreprinderi își stabilesc obiective ambițioase, inclusiv atingerea punctului "zero net emisii de dioxid de carbon", ceea ce înseamnă reducerea emisiilor ori de câte ori este posibil și compensarea celor rămase în atmosferă.

Bureau Veritas se angajează să-și sprijine clienții în realizarea obiectivelor lor. Oferim o gamă largă de servicii de sustenabilitate, de educație și consiliere, inclusiv o nouă Carte albă, precum și un viitor webinar prin intermediul căruia vom oferi informații valoroase și îndrumări celor care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele de zero emisii de gaze cu efect de seră.

SUPORT DIN PARTEA EXPERȚILOR DE SERVICII DE SUSTENABILITATE

Noua noastră Carte Albă, denumită "Carbon: Reducing Emissions, Demonstrating Transparency", analizează modul în care companiile impactează emisiile de dioxid de carbon, ce fac pentru decarbonizare și modul în care auditurile sistemelor de raportare și verificare a datelor le pot ajuta pe acestea să își atingă obiectivele.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Dați click aici pentru a vizualiza serviciile noastre de sustenabilitate și mediu, inclusiv strategia de sustenabilitate, achiziții durabile, servicii de reducere a emisiilor de dioxid carbon și conformitatea legală a sustenabilității.