Supply-R - Pilot Project with SHELL - Shutterstock

News

Soluția de reziliență a lanțului de aprovizionare

 

Primul Proiect Pilot SUPPLY-R finalizat cu SHELL

Mai. 7 2021

Bureau Veritas și Shell anunță finalizarea cu succes a proiectului pilot Supply-R pilot, desfășurat în primul trimestru al anului 2021.

Dezvoltat și lansat de Bureau Veritas în 2020, Supply-R este o platformă digitală și în același timp o soluție de gestionare a riscului în lanțul de aprovizionare, concepute pentru a sprijini continuitatea business-ului și pentru a evalua rezistența de-a lungul întregului lanț. Faza pilot va ajuta la implementarea soluției pas cu pas. Acesta va permite Bureau Veritas să personalizeze soluția și să dezvolte cele mai ergonomice tablouri de bord, care vor fi eficiente atât pentru echipele operaționale, cât și pentru managementul executiv.

"Astăzi, mai mult ca niciodată, companiile își doresc să ia în considerare imaginea completă a riscurilor previzibile legate de lanțurile lor de aprovizionare, ținând astfel seama de faptul că factorii externi pot într-adevăr crea perturbări. Ele trebuie să construiască și să implementeze noi procese care să poată rezolva problemele din trecut și să își poziționeze mai bine organizațiile pentru a funcționa fără probleme în viitor. Prin intermediul Supply-R, oferim o structură modulară personalizabilă care abordează elemente critice pentru lanțurile de aprovizionare, cum ar fi continuitatea afacerii, capacitățile tehnice, HSE, integritatea datelor și securitatea informațiilor, precum și logistica și practicile de inventar ”, spune Bruno Ferreyra, Lider Global Petrol & Gaze al Bureau Veritas.