Aerospatiale

Aerospațiale

Impactată de schimbările economice, tehnologice, politice și sociale, industria aerospațială evoluează într-un ritm rapid. Inovația conduce la schimbarea prin digitalizare și prin crearea de noi servicii care adaugă plus valoare. Este mai important ca niciodată să vă asigurați că atingeți conformitatea cu cerințele de reglementare internaționale și locale.

REALIZAREA CONFORMITĂȚII ÎNTR-UN SECTOR în continuă SCHIMBARE

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Creșterea competitivității, cerințele mai mari și fenomenul de globalizare schimbă modul în care operează producătorii aerospațiali. Aceste schimbări prezintă provocări de reglementare semnificative, cu cerințe complexe pentru a îndeplini reglementările locale, internaționale și ale clienților.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Bureau Veritas oferă o gamă largă de servicii de conformitate specifice sectorului aerospațial, lucrând îndeaproape cu producătorii și operatorii pentru a ajuta la minimizarea riscurilor și pentru a îndeplini cerințele de reglementare în conformitate cu schimbările rapide din sector.

  • Managementul proceselor. Vă putem ajuta să vă asigurați că sistemele dumneavoastră de management sunt certificate și că aveți abilitățile și procesele necesare pentru a le evalua și gestiona eficient. Echipa noastră poate lucra în parteneriat pentru a verifica dacă dezvoltarea noilor dumneavoastră produse se bazează pe procese robuste, cum ar fi APQP, și partajate cu clienții și furnizorii dvs., în timp ce toate procesele specifice sunt acreditate.
  • Fabricarea echipamentelor. De la evaluarea conformității produsului până la managementul calității furnizorilor, Bureau Veritas vă ajută să vă asigurați că produsele, instalațiile și sistemele dvs. ating calitatea și standardizarea de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.
  • Siguranță și conformitate. Serviciile noastre ajută la asigurarea gestionării eficiente a securității, sănătății și siguranței, dar și problemelor de mediu, inclusiv operarea și manipularea în siguranță a substanțelor chimice periculoase, precum și gestionarea riscurilor industriale și măsurile de protecție a datelor.

Catalog training

DESCOPERIȚI SERVICIILE NOASTRE PENTRU INDUSTRIA AEROSPAȚIALĂ: