Feroviar

Feroviar

Căile ferate continuă să fie una dintre cele mai bune soluții de transport în fața urbanizării și a poluării în creștere. Vă ajutăm să garantaţi siguranța și conformitatea pe parcursul ciclului de viață al proiectelor dumneavoastră.
 

Provocările dumneavoastră

Proiectele feroviare sunt complexe și implică mai mulți subiecți publici și privați, cu nevoi și așteptări specifice. Deoarece furnizorii de componente sunt răspândiți în întreaga lume, lanțurile de aprovizionare sunt prezente atât la nivel global, cât și local. În calitate de producător sau operator feroviar, este necesar să furnizați un serviciu sigur și de încredere, care să respecte standardele de calitate stricte. De asemenea, este recomandabil să optimizați costurile de construcție și de gestionare a activelor, să minimizați timpul de întrerupere pe parcursul întregului ciclu de viață și să obțineți acces la noi proiecte de dezvoltare.

Cum vă putem sprijini

Oferim o gamă completă de servicii pentru industria feroviară care acoperă întregul ciclu de viață al proiectului, de la proiectare, producție și construcție până la operare și întreținere.

Proiectare și construcție

Serviciile noastre, cum ar fi evaluarea independentă a siguranței, controlul materialelor, asistența la gestionarea proiectului, testarea materialelor și controlul calității, ajută la evitarea problemelor operaționale și a costurilor excesive, asigurând siguranța, calitatea și fiabilitatea în proiectul inițial.

Producția de echipamente

Serviciile noastre, cum ar fi evaluarea conformității produselor, gestionarea și certificarea calității furnizorilor, vă asigură că produsele, instalațiile și sistemele dumneavoastră ating și mențin calitatea pe întregul lanț de aprovizionare.

Operare și întreținere

Serviciile noastre, cum ar fi managementul securității, controlul furnizorului și inspecția echipamentelor, vă ajută să gestionați un serviciu sigur, să asigurați conformitatea, să reduceți timpul de întrerupere a echipamentelor și să monitorizați lanțul de aprovizionare.

Contactați-ne pentru mai multe informații.