Infrastructura

Infrastructură

Lucrări publice și infrastructură de transport: drumuri, piste de aeroport, structuri inginerești sau industriale, fundații și lucrări terestre, apă, electricitate, telecomunicații, lucrări speciale fluviale, maritime sau portuare.

Indiferent de infrastructura care vă interesează, fie că este vorba de o construcție nouă sau o renovare parțială sau totală, sau pur și simplu pentru o întreținere corespunzătoare, Bureau Veritas este partenerul dumneavoastră de referință pentru verificările, controalele sau certificările de care aveţi nevoie pentru a vă asigura utilizatorii și părțile interesate cu privire la calitate, sustenabilitate și performanță.

Bureau Veritas este un partener al instituțiilor publice, al contractorilor sau al concesionarilor, pentru efectuarea verificărilor tehnice privind performanța, costurile și starea de utilizare.

Indiferent de stadiul ciclului de viață al bunurilor, Bureau Veritas oferă servicii de verificare și control pentru riscurile tehnice. Vă însoțim în verificări, indiferent de nevoile sau cererile dumneavoastră, nu doar limitându-ne la respectarea reglementărilor actuale.

Contactați-ne pentru mai multe informații