Feroviar

Feroviar

Căile ferate continuă să fie una dintre cele mai bune soluții de transport în fața urbanizării și a poluării în creștere. Vă ajutăm să garantaţi siguranța și conformitatea pe parcursul ciclului de viață al proiectelor dumneavoastră.

OFERIREA UNUI SERVICIU FEROVIAR SIGUR

Provocările dumneavoastră

Proiectele feroviare sunt complexe și implică mai mulți subiecți publici și privați, cu nevoi și așteptări specifice. Deoarece furnizorii de componente sunt răspândiți în întreaga lume, lanțurile de aprovizionare sunt prezente atât la nivel global, cât și local. În calitate de producător sau operator feroviar, este necesar să furnizați un serviciu sigur și de încredere, care să respecte standardele de calitate stricte. De asemenea, este recomandabil să optimizați costurile de construcție și de gestionare a activelor, să minimizați timpul de întrerupere pe parcursul întregului ciclu de viață și să obțineți acces la noi proiecte de dezvoltare.

Cum vă putem sprijini NOI

Oferim o gamă completă de servicii pentru industria feroviară care acoperă întregul ciclu de viață al proiectului, de la proiectare, producție și construcție până la operare și întreținere.

Proiectare și construcție. Serviciile noastre includ evaluări independente de siguranță, servicii independente de verificare, inspecție a materialelor, asistență în managementul proiectelor, testarea materialelor și controlul calității. Echipa noastră de experți vă ajută să evitați viitoare depășiri de costuri și probleme operaționale, asigurându-vă că siguranța, calitatea și fiabilitatea sunt incluse în proiectul inițial al proiectului.

Fabricarea echipamentelor. De la evaluarea conformității produsului și managementul calității furnizorilor, până la o gamă completă de servicii de certificare, Bureau Veritas vă ajută să vă asigurați că produsele, instalațiile și sistemele dvs. ating calitatea și standardizarea de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.

Operare și întreținere. Alegeți Bureau Veritas pentru managementul asigurării sistemului, auditurile și controlul siguranței și furnizorilor, precum și pentru inspecția echipamentelor - toate concepute pentru a vă ajuta să rulați un serviciu de încredere, să vă asigurați conformitatea și să minimizați timpul de nefuncționare a activelor și a echipamentelor dvs., dobândind în același timp controlul asupra lanțului de aprovizionare.

DESCOPERIȚI SERVICIILE NOASTRE PENTRU INDUSTRIA FEROVIARĂ: