Inspecții ale echipamentelor de ridicare

Inspecții ale echipamentelor de ridicare

Vă ajutăm să îndepliniți cerințele de examinare amănunțită în cadrul LOLER pentru echipamentele de ridicare. 

CÂT DE DES TREBUIE SĂ efectuați O INSPECȚIE A ECHIPAMENTELOR DE RIDICARE?

Cu excepția cazului în care există o schemă de examinare care specifică alte intervale, trebuie efectuate examinări amănunțite la fiecare:

 • 6 luni, pentru echipamentele de ridicat și accesoriile asociate, utilizate pentru ridicarea personalului/oamenilor;
 • 6 luni, pentru toate accesoriile de ridicare;
 • 12 luni, pentru toate celelalte echipamente de ridicat.

O inspecție amănunțită necesită examinare vizuală și verificări funcționale și ele trebuie efectuate de o persoană competentă.

BUREAU VERITAS - EXPERT ÎN INSPECȚIA CHIPAMENTELOR DE RIDICARE

Echipa noastră de ingineri experți activează la nivel național pentru a efectua inspecții în cel mai eficient și rentabil mod. Acest lucru vă ajută să obțineți și să mențineți conformitatea cu o întrerupere minimă a derulării afacerii dumneavoastră. Mai mult decât atât, vă puteți bucura de liniște sufletească atunci când serviciul pe care îl primiți de la un lider global în testare, inspecție și certificare vă asigură respectarea tuturor reglementărilor aflate în prezent în vigoare.

CONFORMITATE CU UZINELE MOBILE

În plus față de cele prezentate anterior, oferim o unitate de uzină mobilă dedicată, care funcționează la nivel național pentru a efectua inspecții la închirierea platformei mobile de lucru ridicate (MEWP), echipamente de ridicare și macarale atunci când este nevoie de ele la fața locului.

Titularul echipamentului are responsabilitatea de a se asigura că examinările și inspecțiile amănunțite sunt efectuate în conformitate cu PUWER și LOLER.

Echipa noastră specializată, cu experiență în manevrarea  instalației mobile efectuează inspecții la închiriere în locații din România pentru a ajuta contractanții să își mențină conformitatea într-un mod mai facil. 

BENEFICII:

 • Obțineți și mențineți conformitatea cu LOLER și PUWER, contribuind la garantarea siguranței echipamentului dumneavoastră de ridicare;
 • Permiteți o mai bună planificare a programelor de întreținere și reparații pentru distribuirea uniformă a costurilor;
 • Obțineți liniște sufletească deplină de la un partener de inspecție de încredere și independent, fără nicio asociere financiară către contractori;
 • Beneficiați de aportul adus de echipa noastră experimentată, cu o înțelegere cuprinzătoare a celor mai recente reglementări;
 • Colaborare strânsă cu un furnizor care stimulează eficiența inspecțiilor;
 • Conlucrați cu o echipă expertă de ingineri calificați care operează la nivel național, susținută de o altă echipă centrală de planificare;
 • Abordați inovator inspecțiile cu instrumente online pentru a adăuga plus valoare, inclusiv SWIFT, oferind astfel acces non-stop la rapoarte de inspecție;
 • Beneficiați de o instalație mobilă "la închiriere" pentru a sprijini inspecțiile activelor mobile.

MAIA & SWIFT - O MODALITATE UȘPARĂ DE A GESTIONA ȘI CONTROLA ONLINE PROCESUL DE INSPECȚIE GLOBALĂ

Ca parte a serviciului nostru îmbunătățit și gratuit pentru clienții noștri - de inspecție mecanică - oferim acces la date în timp real, exacte și fiabile pentru toate rapoartele de inspecție folosind SWIFT, sistemul nostru de raportare online.

Dezvoltat intern de propria noastră echipă de experți, SWIFT este un portal bazat pe web care oferă acces în condiții de siguranță, 24/7, la înregistrările dumneavoastră de inspecție, la rapoartele de vizită și listele de echipamente pe care le aveți în posesie.