Inspecții ale sistemelor aflate sub presiune

Inspecții ale sistemelor de lucru aflate sub presiune

Asigurați-vă că respectați toate Regulamentele de siguranță ale sistemelor de lucru aflate sub presiune.

REALIZAREA CONFORMITĂȚII CU REGULAMENTUL DE SIGURANȚĂ AL SISTEMELOR AFLATE SUB PRESIUNE

Sistemele de presiune pot varia de la aparatele de cafea care generează abur până la cazanele mari. Pentru a respecta legea, angajații sau lucrătorii independenți care utilizează sistemul de presiune au datoria de a oferi un loc de muncă sigur și echipamente de lucru sub presiune sigure.

În cazul în care sistemele sau echipamentele de presiune nu funcționează, acestea pot răni grav sau chiar ucide persoanele din apropiere și pot provoca daune grave proprietății.

Regulamentele de siguranță impun inspectarea tuturor sistemelor de lucru aflate sub presiune în conformitate cu o schemă de examinare scrisă.

Reglementările de siguranță ale sistemelor de lucru aflate sub presiune se ocupă de instalația care conține un „fluid relevant”, care este definit de reglementări ca:

 • Un gaz > 0,5 bari
 • Aburi la orice presiune
 • Lichide în anumite condiții

Gama de echipamente acoperite de PSSR este extinsă și include sisteme convenționale și centrale nucleare, vase de procesare, sisteme de aer comprimat, cazane, centrale frigorifice, sisteme de încălzire și multe altele. Echipamentele care nu conțin un „fluid relevant” sunt încă supuse anumitor reglementări, de exemplu, PUWER, motiv pentru care recomandăm ca acest tip de instalație, de obicei cazane de apă caldă, să fie, de asemenea, inspectate.

BUREAU VERITAS - EXPERȚI ÎN INSPECȚIA SISTEMELOR DE LUCRU AFLATE SUB PRESIUNE

Echipa noastră de ingineri experți ai sistemelor de lucru aflate sub presiune sprijină companii precum a dumneavoastră pentru a realiza și a menține conformitatea cu PSSR.

Serviciile noastre includ inspecții independente ale sistemului de presiune care, în mod normal necesită atât o examinare amănunțită atunci când e scoasă din funcțiune (cu închiderea sistemului și deschiderea recipientelor), cât și o examinare de lucru când aceasta se află în funcțiune, în condiții normale de lucru.

De asemenea, Bureau Veritas poate completa schema obligatorie de examinare scrisă, care trebuie întocmită de o persoană competentă după o evaluare. Aceasta trebuie să includă o descriere a tuturor componentelor sistemului supuse PSSR, frecvențelor și procedurilor de inspecție.

BENEFICII:

 • Obțineți și mențineți conformitate cu PSSR și PUWER, contribuind la garantarea siguranței sistemelor dumneavoastră de lucru aflate sub presiune;
 • Permiteți o mai bună planificare a programelor de întreținere și reparații pentru distribuirea uniformă a costurilor;
 • Obțineți liniște sufletească deplină datorată unui partener de inspecție de încredere și independent, fără nicio aspciere financiară cu contractorii;
 • Beneficiați de ajutorul unei echipe experimentate, cu o înțelegere cuprinzătoare a celor mai recente reglementări;
 • Colaborați cu un furnizor care stimulează eficiența inspecțiilor;
 • Conlucrați cu o echipă expertă de ingineri calificați de inspecție, care operează la nivel național, susținută totodată și de o altă echipă centrală de planificare;
 • Abordați inovator inspecțiile cu ajutorul instrumentelor online pentru a adăuga plus valoare, inclusiv SWIFT, oferindu-vă astfel acces non-stop la rapoartele de inspecție;
 • Beneficiați de o instalație mobilă "la închiriere" pentru a sprijini inspecțiile activelor mobile.

Bureau Veritas este lider global în testare, inspecție și certificare (TIC) și are peste 190 de ani de experiență, ceea ce înseamnă că vă putem ajuta și în alte domenii ale afacerii dumneavoastră, dacă acest lucru este necesar.

MAIA & SWIFT - O MODALITATE UȘPARĂ DE A GESTIONA ȘI CONTROLA ONLINE PROCESUL DE INSPECȚIE GLOBALĂ

Ca parte a serviciului nostru îmbunătățit și gratuit pentru clienții noștri - de inspecție mecanică - oferim acces la date în timp real, exacte și fiabile pentru toate rapoartele de inspecție folosind SWIFT, sistemul nostru de raportare online.

Dezvoltat intern de propria noastră echipă de experți, SWIFT este un portal bazat pe web care oferă acces în condiții de siguranță, 24/7, la înregistrările dumneavoastră de inspecție, la rapoartele de vizită și listele de echipamente pe care le aveți în posesie.