Ventilație locală pentru evacuare

Ventilație locală pentru evacuarea eșapamentelor (LEV)

Inspecția regulată a sistemelor de ventilație locală a eșapamentelor este necesară în vederea respectării reglementărilor legale, dar și pentru a asigura eficacitatea echipamentelor.

INSPECȚIILE LEV PENTRU A REALIZA CONFORMITATEA

Ventilarea locală a eșapamentelor (LEV) este necesară în multe industrii pentru a transporta contaminanții din aer înainte de a putea fi respirați. Acești contaminanți pot include praf (inclusiv praful de făină în brutării), ceață (de exemplu ceață de vopsea din pulverizare), fumul (de exemplu, fumul obținut din sudare), gazul sau vaporii. În fiecare an, mii de oameni din întreaga lume mor de boli pulmonare sau suferă de astm din cauza contaminanților aerieni pe care i-au respirat la locul de muncă.

Pentru ca LEV să funcționeze eficient, trebuie să fie corect potrivit, instalat și utilizat, dar și întreținut în mod corespunzător. Aceasta include testarea regulată, la maximum 14 luni, lucru stabilit în Regulamentul din 2002 privind controlul substanțelor periculoase pentru sănătate.

Cu toate acestea, dacă uzura sistemului LEV este susceptibilă sau relevă faptul că eficacitatea sistemului nu va mai fi aceeași între teste, atunci examinările și testele amănunțite ar trebui să fie efectuate mai des.

ASIGURAȚI-VĂ CONFORMITATEA CU BUREAU VERITAS

Cu o echipă expertă de ingineri de inspecție care acționează la nivel național, Bureau Veritas vă poate oferi liniștea sufletească deplină de care aveți nevoie, asupra siguranței și performanței sistemului (sistemelor) dumneavoastră LEV.

BENEFICII

  • Obțineți și mențineți conformitatea cu COSHH;
  • Efectuați inspecții periodice cu frecvența legală pentru a asigura astfel eficacitatea echipamentelor LEV și pentru a demonstra angajamentul pe care îl aveți față de siguranța la locul de muncă;

  • Obțineți liniște sufletească deplină de la un partener independent și de încredere de inspecție, fără nicio asociere financiară cu contractorii;

  • Colaborați cu un furnizor care stimulează eficiența inspecțiilor;

  • Abordați inovator inspecțiile cu ajutorul instrumentelor online pentru a adăuga plus valoare, inclusiv SWIFT, oferindu-vă astfel acces non-stop la rapoartele de inspecție;
  • Conlucrați cu o echipă expertă de ingineri calificați de inspecție care operează la nivel național, susținută, de asemenea, de o altă o echipă centrală de planificare.

MAIA & SWIFT - O MODALITATE UȘPARĂ DE A GESTIONA ȘI CONTROLA ONLINE PROCESUL DE INSPECȚIE GLOBALĂ

Ca parte a serviciului nostru îmbunătățit și gratuit pentru clienții noștri - de inspecție mecanică - oferim acces la date în timp real, exacte și fiabile pentru toate rapoartele de inspecție folosind SWIFT, sistemul nostru de raportare online.

Dezvoltat intern de propria noastră echipă de experți, SWIFT este un portal bazat pe web care oferă acces în condiții de siguranță, 24/7, la înregistrările dumneavoastră de inspecție, la rapoartele de vizită și listele de echipamente pe care le aveți în posesie.