Sănătate și securitate la locul de muncă

Sănătate și siguranță la locul de muncă

Protejați bunăstarea angajaților, vizitatorilor și clienților dumneavoastră. 

Importanța sănătății și siguranței la locul de muncă este o datorie și o responsabilitate morală a companiei de a avea grijă de angajații ei. 

De asemenea, este importantă deoarece protejează bunăstarea angajaților, a vizitatorilor și clienților acesteia. 

IMPORTANȚA SĂNĂTĂȚII ȘI SIGURANȚEI LA LOCUL DE MUNCĂ 

Sănătatea și siguranța la locul de muncă devin subiecte din ce în ce mai importante, în contextul în care cel puțin 200 de oameni mor în accidente de muncă și peste un milion de persoane sunt rănite anual. Mai mult, peste 2 milioane de angajați suferă din pricina bolilor dobândite și agravate la locul de muncă.

Sănătatea și siguranța angajaților la locul de muncă nu reprezintă doar o datorie a angajatorilor față de aceștia și o modalitate prin care încrederea în organizații crește, ci mai mult decât atât, reprezintă o manieră prin care productivitatea și calitatea produselor sunt îmbunătățite considerabil. 

REGLEMENTĂRILE ȘI LEGISLAȚIA SĂNĂTĂȚII ȘI SIGURANȚEI LA LOCUL DE MUNCĂ

Actul Legislativ din 1974 privind "Sănătatea și Siguranța la locul de muncă" se aplică tuturor angajatorilor, lucrătorilor independenți, majorității oficialilor guvernamentali și, în anumite circumstanțe, chiar și publicului larg.

Actul responsabilizează angajatorul în vederea protejării angajaților săi și a publicului aflat în câmpul de muncii. Angajații au, de asemenea, responsabilitatea de a ține cont de reglementările privind sănătatea și siguranța la locul de muncă, iar principala atribuție de a-i notifica pe aceștia periodic cu privire la ultimele noutăți revine angajatorului. 

REALIZAREA CONFORMITĂȚII CONFORM REGLEMENTĂRILOR ȘI STANDARDELOR DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ LA LOCUL DE MUNCĂ

Locul de muncă și mediul construite reprezintă o influență majoră asupra sănătății, bunăstării, moralului și productivității angajatorilor, asupra contractelor pe care aceștia le semnează, dar și asupra vizitatorilor. Organizațiile devin din ce în ce mai conștiente de necesitatea unui răspuns în fața provocărilor de a se asigura că atât mediile, cât și locurile de muncă sunt perfect sigure și îndeplinesc criteriile legislative de conservare a sănătății oamenilor.

BUREAU VERITAS - EXPERȚI ÎN SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ LA LOCUL DE MUNCĂ

Portofoliul de servicii al Bureau Veritas sprijină organizația din care dumneavoastră faceți parte, asigurându-se că respectați în permanență reglementările relevante din domeniu, reducând totodată riscul de litigii și evitând procedurile judiciare costisitoare în care ați putea fi implicați. Astfel, vă optimizăm considerabil investițiile în probleme legate de acest aspect critic. 

Suportul pe care vi-l oferim vă va îmbunătăți imaginea în piață, pe măsură ce vă demonstrați angajamentul față de problemele de sănătate și siguranță la locul de muncă.

Oferim servicii de formare în domeniul sănătății și siguranței mediului, care sunt special concepute pentru a vă putea asigura de respectarea tuturor reglementărilor specifice din interiorul domeniului dumneavoastră de activitate. Instruirea pe care o facem este realizată pentru a satisface cerințele din industrie și pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră este mai sigură, mai productivă și mai competitivă.

În plus față de serviciile de Sănătate și Siguranță la locul de muncă, Bureau Veritas este lider global în testare, inspecție și certificare (TIC) cu peste 190 de ani experiență în domeniu. Asta înseamnă că vă putem oricând ajuta și în alte domenii ale afacerii dumneavoastră, dacă este necesar.