Food

Food

Întâlnirea cererii consumatorilor în industria alimentară

PROVOCĂRILE TALE:

Consumatorii de astăzi doresc să știe de unde provine mâncarea lor, cum a fost făcută și prelucrată, dar și cum s-a reușit păstrarea calității acesteia. Ca profesionist în industria alimentară, trebuie să demonstrați existența bunelor practici, a responsabilității, a trasabilității complete a produselor și respectarea reglementărilor stricte în vederea îndeplinirii tuturor așteptărilor - ceea ce desigur, devine un fenomen din ce în ce mai complex de întreprins în privința diverselor lanțuri de aprovizionare. 

CUM TE PUTEM AJUTA NOI:

Bureau Veritas oferă o gamă completă de servicii de testare, inspecție și certificare (TIC) pentru a asigura siguranța și calitatea alimentelor dumneavoastră.

  • Producția de alimente - Serviciile noastre includ inspecția calității și cantității, testarea solului și a semințelor, analiza pesticidelor și certificarea practicii responsabile, fiecare etapă concepută pentru a vă ajuta să susțineți randamentul culturilor, să le demonstrați sustenabilitatea și să obțineți acces pe piețele internaționale. 
  • Fabricarea și prelucrarea produselor alimentare - Echipa noastră de experți efectuează teste nutriționale sau de reziduuri, certificarea bunelor practici și monitorizare digitală a lanțului de aprovizionare, contribuind astfel la atestarea siguranței și calității produselor dumneavoastră, precum și la respectarea reglementărilor în vigoare.
  • Comerț cu amănuntul, servicii și ospitalitate - Puteți profita de servicii precum testare microbiană, tehnologia de auto-verificare digitală și audituri în magazin, pentru a vă ajuta să atingeți consistența mărcii, îmbunătățind și protejând în același timp reputația companiei pe care o reprezentați. 

EVALUĂRILE LANȚULUI DE APROVIZIONARE:

Standardele slabe din lanțul de aprovizionare ale partenerilor, în ceea ce privește siguranța, etica sau performanța durabilității, vă pot afecta propria reputație. Bureau Veritas vă oferă o soluție care include audituri secundare de încredere, pentru a evalua performanța furnizorilor și pentru a ajuta la protejarea reputației mărcii dumneavoastră. 

Echipa noastră globală de specialiști lucrează în parteneriat cu dumneavoastră pentru a dezvolta un set de audituri personalizate, adaptate cerințelor individuale. Acestea pot include evaluări ale calității, siguranței, responsabilității sociale și de mediu, precum și ale performanțelor contractuale.